Masaža “Moć Dodira”

Trajanje: 120 minuta
Dizajnirana na osnovama višedecenijskog praktičnog iskustva i pažljivog proučavanja i praktikovanja višemilenijumskih istočnih i zapadnih tradicija, metoda i tehnika, naša masaža „moć dodira“, jedinstvena je po svojoj originalnosti i delotvornosti.
U toku tretmana koji traje dva sata, detaljno se obrađuje celo telo, od vrhova prstiju na nogama do temena glave, čime se postiže i primetni kozmetički efekat na licu i uopšte po celoj koži.
Sistematski se  obrađuju koža, potkožno tkivo, mišići, skelet, vezivno i potporno tkivo. Stimuliše se kardio-vaskularni sistem, periferni i centralni nervni sistem, endokrini sistem i primenjuje se specijalna limfna drenaža. Refleksogene zone (posebno glava, uši, ruke i stopala) se posebno detaljno obrađuju. Naša masaža pozitivno utiče na psihičke procese, odnosno zanačajno se smanjuje nervna napetost i stresno stanje.
Kinezoterapijski i hiropraktički postupci i zahvati se primejuju tek nakon dobre pripreme okolnog tkiva i celokupnog organizma.
Takvim detaljnim tretmanom postižemo kompletnu optimalizaciju i harmonizaciju metabolizma i stimulišemo uravnoteženje fizioloških procesa i imunobiološkog sistema celokupnog organizma.
Nakon neophodnog bloka tretmana i kasnijeg redovnog održavanja stanja, psihomotorne smetnje i ograničenja ili smetnje u kretanju se ublažavaju i otklanjaju. Bolovi i funkcionalna ograničenja u mišićno-skeletnom sistemu se ublažavaju i nestaju. Tonus kože i estetski izgled značajno se unapređuje, a organizam postiže svojevrsnu samoregulaciju telesne težine.

Cena
3600 rsd

Masaže koje preporučujemo

KONTAKTIRAJTE NAS

Rado ćemo odgovoriti na Vaše pitanje
Adresa
Orfelinova 49
Banovo Brdo
Beograd
Telefoni
+381 11 3541446
+381 64 9120990
+381 63 1010455
Radno vreme

Pon-pet: 9:00 – 21:00
Subota: 9:00 – 21:00
Nedelja: 9:00 – 21:00