Special moments

Trajanje: 150 minuta

Poklonite sebi i voljenoj osobi posebne trenutke u salonu “Moc Dodira”.
Ovaj paket nudi priliku da zaljubljeni zajednički uživaju u masazi i blagodetima koje ona nudi.
Masažom “Moć Dodira” sistematski se obrađuju koža, potkožno tkivo, mišići, skelet, vezivno i potporno tkivo. Stimuliše se kardio-vaskularni sistem, periferni i centralni nervni sistem, endokrini sistem i primenjuje se specijalna limfna drenaža. Refleksogene zone (posebno glava, uši, ruke i stopala) detaljno se obrađuju. Takvim detaljnim tretmanom postižemo energetski balans, kompletnu optimalizaciju i harmonizaciju metabolizma i stimulišemo uravnoteženje fizioloških procesa što dovodi do revitalizacije celokupnog organizma.
Masaža „Vulkanskim kamenjem“ se obavlja laganim i dubokim ritmičkim pokretima masaže u kombinaciji sa adekvatnim uljima i zagrejanim kamenjem stvara se osećaj harmonije i ravnoteže u telu klijenta kao i smanjenje stresa i opuštanje mišića, nakon čega je neophodno piti dosta tečnosti i ostaviti telu dovoljno vremena da se odmori. Toplota koju emituje zagrejano kamenje prodire u dublje slojeve tela, tako da stimuliše širenje krvnih sudova, podstiče cirkulaciju čime se tkiva i ćelije pojačano pune kiseonikom, ubrzava metabolizam i izmena materija u telu, ubrzava protok limfe i samim tim ubrzava detoksikacija, čišćenje i eliminaciju toksina iz tela.
Nakon masaže se nanosi odgovarajuća maska za lice, prilagodjena tipu kože,a ceo dogadjaj upotpunjuje muzika sa zvucima prirode i dva topla napitka po izboru.
posebni trenuci.

    • 1 x masaža “Moć dodira”sa aromatičnim uljima
    • 1 x masaža Vulkanskim kamenjem
    • 2 x odgovarajuća maska za lice
    • 2 x topli napitak po želji

Cena
6900 rsd

Paketi koje preporučujemo

KONTAKTIRAJTE NAS

Rado ćemo odgovoriti na Vaše pitanje
Adresa
Orfelinova 49
Banovo Brdo
Beograd
Telefoni
+381 11 3541446
+381 64 9120990
+381 63 1010455
Radno vreme

Pon-pet: 9:00 – 21:00
Subota: 9:00 – 21:00
Nedelja: 9:00 – 21:00